JOURNAL

Search
  • Anthon Østergård Krysiak

Den Internationale Kandidat - Uddannelse i udlandet trin for trin

Updated: Oct 7, 2018


Mit navn er Anthon Østergård Krysiak, og jeg er netop flyttet hjem til Danmark efter en periode med uddannelse og arbejde i udlandet. Jeg tog min kandidatuddannelse på HEC Paris og i den forbindelse oplevede jeg, hvor krævende en opgave det er at tage en hel uddannelse i udlandet. Der er mange ting, jeg ville ønske jeg havde fået at vide eller kunne have slået op angående ansøgning og finansiering. Derfor har jeg arbejdet på en bog, der stræber efter at opfylde netop dette behov for aspirerende studerende.


Bogen fungerer som en tjekliste, der indeholder alle de elementer studerende skal være opmærksomme på, når de skal søge en kandidatuddannelse i udlandet. Desuden lægger jeg hjælpemidler og skabeloner op som også kan anvendes i processen. Vigtigst af alt, er alle velkommen til at stille spørgsmål gennem kontaktfeltet på home page, i kommentarer herunder eller på mail (info@aoinsights.com). Jeg vil gerne møde så mange af jer som muligt, og være behjælpelig under processen, så alle kan få drømmen om at studere i udlandet til at gå i opfyldelse.


Sidst, men ikke mindst, er alt feedback og nye ideer til materiale meget velkomment! Håber siden og materialet er brugbart, og at det kan gøre livet lettere for alle udlandssøgerne derude. Held og lykke med ansøgningen og god fornøjelse!


88 views

Recent Posts

See All

Fleksibilitet i uddannelssystemet er det nye sort!

Da min side nu har været oppe at køre i nogle måneder, må jeg hellere også begynde at bruge den. De sidste forbedringer er lavet og bogen er sendt ud til en masse mennesker. En af dem er uddannelses-